Training

Wil je tijdelijk ondersteuning of kun je een periode zelf niet trainen? Ik neem het graag van je over om de conditie van je paard te behouden of verbeteren.

Een stapje extra

Niet alleen voor revalidatiepaarden, maar ook voor fysiek gezonde paarden bied ik paardentraining aan. In overleg is dit vanaf de grond, onder het zadel of een combinatie. Om te werken aan een specifiek probleem of om je paard gewoon een stapje verder te helpen. In overleg kunnen lessen worden inbegrepen, zodat jullie samen optimaal profiteren van de training.
jonge paarden

Jonge paarden

Heb je een net ingereden paard dat je een correcte, ontspannen basis wilt geven in dressuurmatig werk? Ik kan je hierbij helpen.
Coffee Bean

Maatwerk

Training volgens een plan dat we speciaal voor jouw paard hebben opgesteld om jullie naar een hoger niveau te tillen.
Coffee Bean

Afwezigheid

Als je langere tijd op vakantie bent of niet in staat bent om te trainen, help ik graag om je paard goed getraind te houden.

Tarieven

De tarieven voor training zijn op aanvraag, omdat ze afhankelijk zijn van verschillende factoren. Ik doe paardenrevalidatie, trainingstrajecten of intensieve begeleiding alleen in de directe omgeving Nijmegen/Malden vanwege de intensiteit en reistijd. Als je paard verder weg staat is het ook mogelijk hem bij mij te stallen. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. Wil je geen trainingstraject, maar wel les? Bekijk de instructiepagina voor de opties en tarieven.

Kies er deze zomer eens voor om jezelf en je paard één of meer weken een zomerbootcamp te geven, waarbij ik drie of vier keer in de week les kom geven. Leer dressuur aan de hand, verbeter je houding en zit of leer rechtrichten aan de longe bijvoorbeeld. Jij kiest!

Jouw paard is bij mij ook in goede handen als je op vakantie gaat, maar toch je paard goed getraind wilt houden. Samen bepalen we het beste trainingsschema. Ook een grondwerkbasis of zadelmak maken behoort tot de mogelijkheden.

Als je paard in de directe omgeving van Nijmegen of Malden staat kan ik gewoon bij jou op locatie komen. Is dat niet het geval, dan mag je paard ook op mijn trainingslocatie in Balgoij (onder Wijchen) komen vertoeven.
4 keer p/w zomerbootcamp les – Van € 160,- voor € 140,- p/w
4 keer p/w (vakantie)training op locatie – Van € 180,- voor € 160,- p/w
4 keer p/w (vakantie)training in Balgoij – €190,- p/w incl. stalling & verzorging

galerij

Recensie

Als 3 jarige kwam Heca als groentje naar mij, hij kende amper wat. Rianne bekapte hem en zorgde dat zijn voetjes, na korte tijd beslagen te zijn in Portugal, weer mooi werden. In de jaren die volgde was Rianne er altijd voor ons als we haar nodig hadden. En veel had ik ook aan haar hulp bij de training, gevoelige Heca kon in die tijd namelijk ook erg explosief zijn.  Vorig jaar kwamen we erachter dat hij lichte sclerose had en daardoor snel vast zat in de lendenen. Na de castratie zat hij nog slechter in zijn lijf.  Na de behandeling bij Equicare Plus heeft Rianne de revalidatie training op zich genomen. Na 5 maanden training en de juiste zorg kwam hij weer thuis. Een heel ander paard! Hij is veel losser in zijn lijf en de balans is erg verbeterd.

Ik ben Rianne zeer dankbaar voor al het werk dat ze heeft gedaan! Ik heb er een beter en blijer paard door terug gekregen!

Suzanne Spyker

Gratis e-book over rechtrichten

Schrijf je in en ontvang rijtips, blogs, lesroutes en aanbiedingen. Ik beloof je: ik spam niet. Je krijgt wel meteen een cadeautje van me; het e-book ‘Je paard rechtrichten met grondwerk: 5 Tips‘.

Volg je mij al?

Contact

Telefoon

+31 (0)6 43 84 51 86

Mail

rianne@rianne-dekker.nl

Plaats

Malden, vlak onder Nijmegen