Tools

Hoi mede-ondernemer 🙂 Op deze pagina kun je linkjes en uitleg vinden naar tools, software of misschien boeken en trainingen die ik gebruik of aanraad. Sommige links zijn affiliate links. Stel dat je door mijn aanbeveling/tip een aankoop doet, dan ontvang ik daar een klein percentage van. Hartstikke fijn!

Plug & Pay – Betaalpagina’s

Ik gebruik Plug&Pay als betaalpagina’s, dus de check-out die je te zien krijgt als je afrekent. Plug&Pay is niet gratis, maar heeft veel handige instellingen en de check-outs zijn geoptimaliseerd op zo hoog mogelijke conversie. Makkelijk te koppelen ook aan andere tools, zoals Moneybird, Zapier en allerlei LMS/leercommunities door middel van webhooks. Je kunt ook makkelijk upsells en kassakoopjes toevoegen als je dat wilt.

Zapier

Zapier is een tool die verschillende software, acties en tools met elkaar verbindt. Zo kun je processen automatiseren. “Als tool A een order maakt, dan seintje naar tool B, zodat de klant een mail ontvangt en automatisch een account krijg in tool C”. Zo werkt dat! Zapier is gratis voor 5 simpele ‘zaps’ en betaald als je meer of ingewikkelder wilt.

Wishlist Member

Wishlist is een tool om een membership of online leeromgeving vorm te geven. Het is een heel basic tool. Je ontwerpt je hele leeromgeving zelf, met Divi of een ander thema in WordPress, en Wishlist zorgt voor beveiliging, inlogpagina’s, verschillende levels van toegang en mogelijkheid tot ‘drip-content’, zodat de nieuwe content bijvoorbeeld na een week of maand beschikbaar komt.